Konyaspor: “Sosyal medyada kapatılan sayfalarla ilgimiz yok”

Konyaspor: “Sosyal medyada kapatılan sayfalarla ilgimiz yok”

Atiker Konyaspor sosyal medya platformu Facebook ve Twitter’da doğrulanmış hesap işlevi için başvuruda buluğunu ve sosyal medyada kapatılan sayfalar ile ilgisi olmadıklarını açıkladı.

Atiker Konyaspor’un resmi sitesinden yapılan açıklama da “Kulübümüz bir süredir taraftarlarımızın da yoğun olarak istediği, aynı zamanda  UEFA kriterleri ve kurumsallaşma çalışmaları doğrultusunda sosyal medyada yer alan resmi sayfalarımızın Konyaspor Kulübü olduğunu ispat etmek üzere “Verify” onayı için harekete geçti.

Onay sürecinin tamamlanmasının ardından sosyal medyada Konyaspor uzantılı adresler otomatik olarak kapatılacak. Kulübümüz, taklit ve sahte hesapları ‘mavi tık’ onayı aldıktan sonra şikayet yetkisine sahip olabilecek.

Başvurumuz onaylanmadan, mavi arka planlı onay işareti (mavi tık) alınmadan, sosyal medyada bazı sayfaların haber verilmeden kapatılması, tamamen kulübümüzün dışında gelişen bir hadisedir. Kulübümüzün bu çalışması önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olmasına binaen mecburiyet doğrultusunda gerçekleşmiştir.

Sosyal medyada bazı sayfaların kapatılması üzerine yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek ve  taraftarlarımızı bilgilendirmek adına bu açıklama zaruri olarak yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.