Konyaspor son dakika transferi duyurdu! Michalak Konyaspor'da

Konyaspor son dakika transferi duyurdu! Michalak Konyaspor'da

Konyaspor transfere devam ediyor. 24 yaşındaki Polonyalı sağ kanat oyuncusu Konrad Michalak Konyaspor'a geliyor.

Sağ kanat transferi için çalışmalarını hızlandıran Konyaspor, Türkiye'de son olarak Rizespor'da forma giyen Michalak'ı transfer ettiğini duyurdu.

Rusya Premier Lig ekibi Ahmat Grozni forması giyen Michalak, geçtiğimiz sezon da Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti.

Michalak Çaykur Rizespor forması ile Süper Lig’de 45 maça çıkarak 2 gol, 9 asistlik performans sergilemişti.

Kulüp transferi bu görselle duyurdu:

e9bduz7xoai84dq.jpg

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, As Başkan Süleyman Oğuz ile yeni transfer Konrad Michalak katıldı.

Rusya'nın Akhmat Grozny kulübünden takımımıza katılan Michalak, 3 yıllık imza attı.

Sağ kanat mevkiinde forma giyen Michalak, takımımızda 77 numaralı formayı giyecek.

İmza töreni sonrası konuşan Konrad Michalak, Konyaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti:

"Konyaspor'a geldiğim için çok memnunum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok emeği var. Uzun bir kontrata imza attım. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Umarım beraber güzel şeyler paylaşacağız. Onlar için sahada elimizden yapacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.