Konyaspor Skubic'le sözleşme yeniledi

Konyaspor Skubic'le sözleşme yeniledi

Atiker Konyaspor, 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu Nejc Skubic'in kontratını 3 yıl daha uzattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Sloven futbolcu Nejc Skubic ile sözleşme yeniledi. Yeşil beyazlı kulüp 2015-16 sezonunun devre arasında kadroya katılan başarılı sağ bek ile 3 yıllık yeni kontrat imzaladı.

İMZA TÖRENİ ERZURUMSPOR MAÇI SONRASI

Atiker Konyaspor Nejc Skubic’le imza törenini Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la  oynanacak maçın ardından Konya’da yapılacak. Sezonun ilk yarısında Atiker Konyaspor formasıyla 17 maçın tamamında forma giyen Skubic, 1 kez ağları havalandırırken, 2 de asist kaydetti.  Sloven oyuncu bugüne kadar Konyaspor formasıyla 132 maçta 11 bin  527 dakika süre aldı ve bu maçlarda 12 gol, 18 asistlik performansla takıma büyük katkı sağladı.

 

 

 

YENİ HEDEF MİLOSEVİC

Acil olarak görülen Leonard Zuta’yı renklerine bağlayan ve fırsat bir transfer çıkmaması halinde, devre arasında başka takviye yapmayı düşünmeyen Konyaspor’da hedef iç transfer. Yeşil-beyazlılarda; sezon sonu sözleşmesi bitecek; Ömer Ali Şahiner, Necj Skubic, Deni Mlosevic, A. Razack Traore, Mustapha Yatabare, Moryke Fofana’dan şu ana kadar Ömer Ali Şahiner ve Skubic’le sözleşme yeniledi. Yeşil-beyazlılarda sözleşme için şimdi yeni ve öncelikli hedef Boşnak futbolcu Deni Milosevic olacak. 

 

Etiketler :