Konyaspor pazar günü Galatasaray karşısına yeni transferleriyle çıkacak

Konyaspor pazar günü Galatasaray karşısına yeni transferleriyle çıkacak

Geçtiğimiz haftayı 3’er puanla kapatan İH Konyaspor ve Galatasaray, Süper Lig'in 19. Haftasında Konya’da kozlarını paylaşacaklar.

Geçtiğimiz haftayı 3’er puanla kapatan İH Konyaspor ve Galatasaray, Süper Lig'in 19. Haftasında Konya’da kozlarını paylaşacaklar.

Süper Lig'de üst üste 2. galibiyetini elde eden Galatasaray puanını 30'a çıkartırken, 10 hafta aradan sonra 3 puan alan ve puanını 18’e yükselten Konyaspor, ikinci yarının açılış maçında düşme hattındaki rakibi Ankaragücü’nü 1-0 yenmişti.

Sezona iyi başlayan, hatta 7. haftada deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-1 yenen Yeşil Beyazlılar, 8. Haftada Konya’da oynanan maçta kaleci Serkan’ın ceza sahası dışında topa elle müdahale edip kırmızı kart gördüğü ve Malatyaspor’a 2-0 yenildiği maçtan sonra büyük bir düşüş yaşadı. Devre arasına kadar süren 10 maçlık periyotta sadece 3 beraberlik alabilen Konyaspor’da Teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetim sorgulanmaya başlanmış, bazı futbolcuların gönderilip yeni transferlerin elzem olduğu konuşulmaya başlanmıştı. Lige verilen arada Konyaspor, ilk transferini forvet hattına yapmıştı. Brezilyalı Thuram’a imza attıran Yeşil-Beyazlılar, ilk maçta varlık gösteremeyen, ama çok da eleştirilmeyen bu transferine 24 Ocak’ta sona erecek transfer döneminden önce bir yenisini daha eklemeye çalışıyor. Bir yandan Trabzonspor’un da almayı düşündüğü Jody Lukoki ile görüşüldüğü bilgileri geliyor, bir yandan Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Alper Potuk'un da radarda olduğu konuşuluyor ancak son güne kadar başka isim sızdırılmıyor.

kon1.jpg

Sezonun ikinci maçında İstanbul’da Galatasaray’la berabere kalarak rakibine boyun eğmeyen Konyaspor, 26 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Konya’da oynanacak maçta Galatasaray’a karşı mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Kırmızı kart cezalısı Deni Milosevic’ten yoksun, ancak ikinci yarıya galibiyetle başlamanın moraliyle ve yeni transferleriyle galibiyet kovalayacak Konyaspor’a Konyalı spor severlerin de büyük destek vereceği bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :