Konyaspor, nokta transferler yapacak

Konyaspor, nokta transferler yapacak

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, basın mensuplarının transfer ile ilgili sorularını yanıtlarken, şu ana kadar netleşmiş bir isim olmadığını tek düşüncelerinin takıma direkt faydalı olacak nokta isimlerin kazandırılması olduğunu söyledi

Transfer döneminin 9 Haziran'da resmi olarak başlayacağını ifade eden Ahmet Şan, "Transferde müjde var mı? derseniz o ancak beklediğimiz transfer Konya'ya geldiği gün olur. Henüz o aşamada değiliz. Şu anda teknik heyetimizle beraber istişare ettiğimiz noktalarda oyuncuların transferleri için girişimlerimizi başlattık. Tabi ki bu durum çok kolay olmuyor. Özellikle bazı isimleri Türkiye’ye ve Konya’ya getirmekte sıkıntılar çekebiliyoruz. Yine de zoru başaracağımıza inanıyorum. Kaleci ile birlikte 3 veya 4 mevkide transferlerimiz olacak inşallah. Taraftarlarımız müsterih olsun. Basında adı geçen yıldız isimler olabiliyor. Ama biz daha çok takımımıza faydalı olabilecek nokta transferler üzerinde duruyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç tanesini gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

DEDİKODULARA CEVAP VERDİ
Şan, basında çıkan kaleciler Boffin ve Karcemaskas ile ilgili bir tasarruflarının olmadığını belirterek, "Serkan ile birlikte o mevkide rekabet oluşturacak yerli bir kaleci üzerinde duruyoruz" derken, Oscar Scarione ve Aatıf Chahechouheu ile ilgili soruya "Bu iki isim de bize geldi ve değerlendirmesini de yaptık. Maliyetleri çok yüksek... Şimdilik bizim gündemimizde yok. Biraz bekleyip göreceğiz" cevabını verdi.'Stadyum ismi ve forma reklamı konusunda beklemedeyiz' diyen Şan, "Bu konuda aceleci davranmak istemiyoruz. Daha fazla gelir getirecek olan çalışmaların sonucunu bekliyoruz. Atiker Konyaspor Haziran ayından itibaren Konya’mıza hayırlı olsun diyorum" şeklinde görüş belirtti.