Konyaspor Moral arıyor

Konyaspor Moral arıyor

Marsilya ile son dakikada yediği golle adeta yıkılan ve Atiker Konyaspor Süper Lig’de yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Marsilya ile son dakikada yediği golle adeta yıkılan ve Atiker Konyaspor Süper Lig’de yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar deplasmanda hiç kazanmayan yeşil-beyazlılar ilk deplasman galibiyetine imza atarak moral bulmak istiyor

konyaspor-moral-ariyor.jpg

UEFA Avrupa Ligi’nde Olympique Marsilya ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor’da işler bir türlü yoluna girmiyor. Olympique Marsilya’yı yenerek Süper Lig’de yarın oynayacağı Kasımpaşa maçına moralli çıkmak isteyen yeşil-beyazlılarda, son dakika golü moralleri bozdu.

KASIMPAŞA İLE ZOLU RANDEVU

Atiker Konyaspor, yarın Süper Lig’de Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mehmet Cem Hanoğlu yaparken maçın 4. hakemi Sarper Barış Saka olacak. Mücadele saat 16.30’da başlayacak.

KASIMPAŞA ÇIKIŞTA

Lige kötü başlangıç yapan Kasımpaşa son haftalardaki formuyla dikkat çekiyor. İstanbul temsilcisi birisi kupada olmak üzere oynadığı son 4 maçın 3’ünü kazandı 1’inden yenilgiyle ayrıldı.

KONYASPOR DEPLASMANDA HİÇ KAZANAMADI

Atiker Konyaspor bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta hiç kazanamadı.  Bu maçlarda sadece 1 puan çıkartabilen yeşil-beyazlılar, rakibini yenerek; ilk deplasman galibiyetine imza atmak, kötü gidişe son vermek ve moral bulmak istiyor. Necati Kiriş-Memleket