Konyaspor, Malatyaspor maçının gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak

Konyaspor, Malatyaspor maçının gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak

Atiker Konyaspor, Pazar gün oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçının gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlama kararı aldı

 

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında 4 Mart Pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak Atiker Konyaspor’da maç geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

BİLETLER YARIN SATIŞA ÇIKIYOR

 Konuyla ilgili yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Atiker Konyaspor’umuzun Evkur Yeni Malatyaspor’u ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satışı 28 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacaktır. Karşılaşmanın bilet satış gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaktır. Alınan bu anlamlı karar doğrultusunda taraftarımız hem Mehmetçiğimizin hem de kulübümüzün yanında olacaktır. 

KARTLARI BLOKELİ TARAFTARLARIMIZ İSTERLERSE 24 SAAT İÇİNDE DEVİR YAPABİLECEKLER

Öte yandan Beşiktaş maçı sonrasında PFDK’nın vermiş olduğu ceza neticesinde Kule Site Kuzey Alt A, B, C, D, E, F, Kule Site Kuzey Üst D, E, F, G, H, J, K, Konya Çimento Güney Alt A, B, C, D, E, F, Konya Çimento Güney Üst A, B, C, D, E, F, G, H ,J, K, Doğu Alt B bloklarına giriş yapan taraftarlarımızın elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edilmişti.  Cezalı taraftarlarımız arzu ettikleri takdirde bilet satışlarının başlamasından itibaren 24 saat içinde devir işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Perşembe günü saat 10.00’dan geçerli olmak üzere cezalı olan taraftarlarımız için devir hakkı bitecek ve elektronik ortamda geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere satışa çıkacaktır. 

KONYASPOR KULÜBÜ VE TARAFTARI MEHMETÇİĞİMİZLE OMUZ OMUZA 

Yönetim Kurulumuz daha önce defalarca şehit ve gazilerimizin ailelerine, yakınlarına sahip çıkarak, bazı maçların gelirlerini ilgili kurumlara bağışlamıştı. Kulübümüz şimdi ise yine sınırdışı operasyonlarda vatanımızın ve milletimizin bekası için çarpışan, memleketimizi, bayrağımızı, huzurumuzu, aydınlık geleceğimizi savunan Mehmetçiklerimizin yanında olmak, onlara moral vermek ve tribünde de omuz omuza bir bütün olduğumuzu göstermek için, diğer spor kulüplerine örnek olacak önemli bir adım atmıştır. Bu önemli günde taraftarlarımızı kahraman Mehmetçiklerimize ve kulübümüze destek olmak için Konya Büyükşehir Belediye  Stadyumu’na davet ediyoruz.”

MALATYASPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

Medaş Batı Alt Tribünü                                : 20 TL

Medaş Batı Üst Tribünü                                : 10 TL

Spor Toto Doğu Alt Tribünü                         : 15 TL

Spor Toto Doğu Üst Tribünü                        : 10 TL

Kule Site Kuzey Alt/Üst Tribünü                  : 5 TL

Konya Çimento Güney Alt/Üst Tribünü       : 5  TL

Misafir Takım Tribünü                                   : 6.5 TL

Etiketler :