Konyaspor, Kızılcabölük'ü farklı geçti!

Konyaspor, Kızılcabölük'ü farklı geçti!

Türkiye Kupası’nda final hedefleyen Atiker Konyaspor, H Grubu’ndaki ilk maçında Kızılcabölükspor’u 4-0 yenerek rakiplerine korku saldı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 1. maçında temsilcimiz Atiker Konyaspor, deplasmanda Spor Toto 3.Lig takımlarından Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi ekibimiz, Hora, Halil İbrahim ve Kerim (kk)’in golleriyle 4-0 kazandı. Kupada final oynamayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, grup aşamasına farklı başlayarak rakiplerine meydan okudu. Fazla forma şansı bulamayan oyuncuların forma giydiği maçta Anadolu Kartalı, 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu ve gülen taraf oldu.

GENÇLER, SİFTAH YAPTI  
Atiker Konyaspor’un Kızılcabölükspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçında 4 futbolcu, bu sezon ilk kez resmi bir maçta yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi. Anadolu Kartalı’nda kaleci Abdülaziz Demircan’ın yanı sıra stoper Can Demir Aktav ve orta saha oyuncuları Emre Can Atila ile Vedat Bora, bu sezon ilk kez resmi maça çıktı. Bu 4 oyuncu daha önce Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde maça çıkmamıştı.

SÖNMEZ'DEN GOL ŞOV
Anadolu Kartalı’nda Halil İbrahim Sönmez, karşılaşmada adeta yıldızlaştı. Yeşil-beyazlıların yetenekli futbolcusu, Kızılcabölük maçında takımını sırtladı. Denizli ekibine 2 gol birden atan Halil İbrahim Sönmez, bu sezon resmi maçlarda da ilk gollerini kaydetmiş oldu. Sönmez, bu sezon Süper Lig’de 8, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4 karşılaşmada boy göstermişti.

HORA, İLK GOLÜNÜ ATTI
Atiker Konyaspor'un sezon başında Romanya’nın Pandurii Targu Jiu takımından transfer ettiği Ioan Hora, yeşil-beyazlı formayla ilk golünü attı. Yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı bir süre yeşil-beyazlı formaya hasret kalan Hora, Kızılcabölük karşısında Aykut Kocaman’ın gol silahı olarak maça ilk onbirde başladı. Rumen golcü, mücadelenin 40. dakikasında meşin yuvarlağı ağlara göndererek Atiker Konyaspor formasıyla ilk gol sevincini yaşadı.

MEMLEKET.COM.TR

 

Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Erdem Bayık, Mustafa Savranlar
Kızılcabölükspor: Abdullah, Muhittin, Kerim, Ramazan, Alperen, Burak, Emrah, Taygun (Ergin dk. 68), Serkan Özen (Reha dk. 46), Cihat, Fatih (Emre dk. 60)
Yedekler: Serkan İlgün, Semih, Tayfun Sabri, Özer
Teknik Direktör: Hasan Şermet
Atiker Konyaspor: Abdulaziz, Skubic (Vedat dk. 60), Selim, Abdülkerim (Can Demir dk. 84), Mehmet, Emre Can, Jonsson, Mbamba, Meha, Hora (Ali dk. 77), Halil İbrahim
Yedekler: Kaya, Milosevic, Hadziahmetovic, Riad Bajic
Teknik Direktör: Aykut Kocaman
Goller: Hora (dk. 40), Halil İbrahim (dk. 45 ve 52), Kerim Bölük (dk. 81 k.k.) (Atiker Konyaspor)
Sarı Kart: Emrah (Kızılcabölükspor)