Konyaspor, Kızılcabölükspor ile karşılaşacak

Konyaspor, Kızılcabölükspor ile karşılaşacak

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında bugün deplasmanda Denizli ekibi Kızılcabökükspor ile karşılaşacak. Saat 14.00’te başlayacak maçta hakem Kutluhan Bilgiç düdük çalacak

UEFA Avrupa Ligi'nden talihsiz bir şekilde elenen ve rotasını Türkiye’ye döndüren Atiker Konyaspor, bu sezonun kalan diliminde Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. Süper Lig’de yoluna emin adımlarla ilerleyen ekibimiz, bugün Türkiye Kupası’ndaki mücadelesine de başlayacak. Kupada H Grubu’nda Kızılcabölükspor, Gümüşhanespor ve Trabzonspor ile eşleşen ekibimiz, ilk maçını Spor Toto 3. Lig ekibi Kızılcabölükspor ile deplasmanda oynayacak. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta Anadolu Kartalı, gençlerle 3. Lig ekibini yenmenin hesaplarını yapıyor.    

ÖZEL UÇAKLA GİTTİLER
Atiker Konyaspor, Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarını dün öğle saatlerinde yaptığı taktik antrenmanla tamamladı. Yeşil-beyazlılar, öğleden sonra Türk Hava Yolları’nın özel uçağıyla Denizli’ye hareket etti. Maç kampına giren ekibimizde Ali Çamdalı dışında önemli bir eksik bulunmuyor.  Teknik patron Aykut Kocaman’ın bugünkü maçta takımda süre alamayan oyunculara şans tanıması bekleniyor.

MAÇ DENİZLİ’DE OYNANACAK
Kızılcabölükspor - Atiker Konyaspor müsabakası Denizli Atatürk Atatürk Stadı’nda oynanacak.  Kızılcabölükspor’un Ziraat Türkiye Kupası Grup Elemelerindeki ilk maçı olan Atiker Konyaspor müsabakası Doğan Seyfi Atlı Stadı'ndan Denizli Atatürk Stadına alındı. Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın yoğun girişimleri sonucu Kızılcabölükspor – Atiker Konyaspor müsabakası, bugün saat 14.00’da Denizli Atatürk Stadı’na oynanacak.