Konyaspor Kayserispor karşısında

Konyaspor Kayserispor karşısında

Ayiker Konyaspor, Kayserispor’la kritik bir mücadeleye çıkacak. Yeşil-beyazlılar maçı kazandığı takdirde üst sıralarda tutunmaya devam edecek yenilgi halinde ise orta sıralara doğru gerileyecek

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında bugün deplasmanda Kayserispor’la karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken maçın 4. hakemi Volkan Bayarslan olacak.

HEDEF GALİBİYET

Atiker Konyaspor bugün Kayserispor deplasmanında galibiyet hedefliyor. 5 haftalık yenilmezlik serisi geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe yenilgisiyle sona eren yeşil-beyazlılar, deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

MAÇ SONUCU ÖNEMLİ

Süper Lig’de 5. sırada yer alan Atiker Konyaspor’un bugünkü maçta alacağı sonuç, yeşil-beyazlı takım için gelecek haftalar için yön belirleyici bir maç olacak. Yeşil-beyazlılar maçı kazandığı takdirde üst sıralarda tutunmaya devam edecek, aksi sonuçta ise aşağıdaki takımlarla puan farkı kapanacak ve orta ve sıralara gerileyecek

DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de yenilgi alarak 8 puan toplayan Atiker Konyaspor, deplasmanda oynadığı 2 maçta da yenilmedi. Deplasmanda Antalyaspor’la berabere kalan yeşil-beyazlılar, Evkur Yeni Malatyaspor’u ise 1-0 mağlup etmeyi başardı.

 

 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Atiker Konyaspor, maçın hazırlıklarını dün Kayacık Tesislerimizde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik DirektörRıza Çalımbay ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular taktik çalışma ile antrenmanı sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar daha sonra Kayseri’ye gitti.

KASYERİSPOR’DAN ÇAĞRI

Öte yandan hafta içi eski Başkan Recep Mamur’un alacakları nedeniyle kulübe haciz göndermesiyle başlayan tartışmalarla ilgili detaylı açıklama yapılacağını ifade eden kulüp başkanı Erol Bedir, bu tartışmaları bir kenara bırakarak taraftarları Konyaspor maçına davet etti.

 

 

 

 

 

51. RANDEVU, KAYSERİSPOR ÜSTÜN
Atiker Konyaspor Kayserispor’la toplamda 51. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 50 karşılaşmanın 21’ini Kayserispor, 16’sını Konyaspor kazanırken 13 maçta taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Kayseri’de oynanan 22 maçın 16’sını Kayserispor kazanırken yeşil-beyazlılar deplasmanda rakibini biri kupada olmak üzere sadece 2 kez yenebildi. Geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynana maçı ev sahibi sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazanmıştı.

Etiketler :