Konyaspor iftiracı şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacak

Konyaspor iftiracı şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacak

Atiker Konyaspor Kulübü, sosyal medyada Rıza Çalımbay'ın Atatürkçü olduğu için gönderildiği şeklinde akla ziyan ifadeler kullanan Memduh Bayraktaroğlu isimli şahıs suç duyurusunda bulunacak

Atiker Konyaspor Kulübü, sosyal medyada Rıza Çalımbay'ın Atatürkçü olduğu için gönderildiği şeklinde akla ziyan  ifadeler kullanan Memduh Bayraktaroğlu isimli şahıs suç duyurusunda bulunacak. Yapılan açıklamada, “Yeni dönemimizde Konyaspor kulübüne karşı iftira, algı operasyonu, mesnetsiz açıklamalar, öteleyici, ayrıştırıcı, aşagışayıcı yorumlar yapan kişiler veya kurumlar hakkında suç duyuruları gerçekleştirilecektir. Davaları bizzat kulüp avukatları ve yöneticilerimiz takip edecektir” denildi.

 

‘ASLINDA BİR EŞEK DE BÖYLE EŞEKLİK ETMEZ’

Bir videosunda geç kaldığı gerekçesiyle  kendisi için, “Eşeklik ettim afedersiniz. Aslında bir eşek de böyle eşeklik etmez” diyen Memduh Bayraktaroğlu isimli şahsa sert tepki gösteren Konyalı futbolseverler, Bayraktaroğlu'nun söylediği bu akla ziyan yalan ve iftiralarla ilgili mahkemeye çıkacağını duyunca bir kez daha, "Çok büyük Eşeklik ettim. Aslında bir eşek de böyle eşeklik etmez” derse şaşırmayacaklarını söyledi.

 Sosyal medyadaki videolarında koyu Erdoğan düşmanlığı yaptığı dikkat çeken ve  bir dönem Tansu Çiller'e danışmanlık yaptığı öğrenilen Bayraktaroğlu'nun bir dönem hapis cezası da aldığı öğrenildi.

 

 

 

ÇOK EŞEKLİK ETTİM AFEDERSİNİZ

 

Etiketler :