Konyaspor hedefli takım

Konyaspor hedefli takım

Atiker Konyaspor’un 3 yıllık sözleşme imzaladığı Eren Albayrak, Konyaspor’un yukarıyı hedefleyen bir takım olmasının kendisini yeşil-beyazlılara gelmesinde etkili olduğunu söyledi

 

Atiker Konyaspor’un 3 yıllık sözleşme imzaladığı Eren Albayrak, Konyaspor’un yukarıyı hedefleyen bir takım olmasının kendisini yeşil-beyazlılara gelmesinde etkili olduğunu söyledi. Mustafa Reşit Akçay’la daha önce çalışma imkanı bulduğunu belirten Albayrak şunları söyledi: “ Konyaspor Avrupa Kupalarında da oynayacak, en son Aykut Hocayla beraber güzel bir ivme yakaladılar, güzel başarılar elde ettiler. Geçen sezon Türkiye Kupası’nı aldılar ondan önceki sezon da Avrupa Kupalarına katılmışlardı. Bu sene de kadroyu kuvvetlendirmeye devam ediyor takım. Aykut Hoca ayrıldı ama Mustafa Hoca çok değerli bir hoca ben daha önce çalışmıştım zaten Mustafa Hocayla. Buraya gelme sebeplerimden bir tanesi de tabi ki Mustafa Hoca’nın burada olması çok önemli benim için. Burayla anlaşma sebebim hedefleri daima yüksek sürekli yukarıya oynayan, yukarıyı hedefleyen bir hedefi var takımın. Ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Taraftarı geçen sene oynadığımız maçlarda da gördüm. Türkiye Kupası Final Maçı’nda da gördüm. Çok değerli ve özel bir taraftarı var. Onlara ve kulübümüze layık olmaya çalışacağım. Onların önüne çıkacağım ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum.”

EREN ALBAYRAK KİMDİR?

1991 İstanbul doğumlu Eren Albayrak futbola Bursaspor’da başladı. 1,79 boyundaki Eren sol bekde görev yapıyor.  2006’da Bursaspor’la profesyonel sözleşmeye imza atan Eren Albayrak, daha sonra sırasıyla; Trabzonspor, 1461 Trabzon,  Çaykur Rizespor ve son olarak da Medipol Başakşehir formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon M. Başakşehir Formasıyla 24’ü ligde olmak üzere 32 maçta forma giyen Eren Süper Lig kariyerinde 100 maçta 3 gol 19 asist, toplam futbol kariyerinde ise 152 maçta 11 gol 29 asistlik performans sergiledi. Eren Albayrak, U16, U17, U18, U19, U 21, A2 Milli takımlarıyla toplam 91 kez de Milli formayı giydi. Medipol Başakşehir yönetimi, 2019’a sözleşmesi bulunan Eren’le, yeni sezonda kadroda düşünülmediği için yolları ayırma kararı almıştı.