Konyaspor, Göztepe deplasmanında

Konyaspor, Göztepe deplasmanında

Ligin 4 yenilgisiz takımından birisi olan Konyaspor, haftanın açılış maçında, ligde henüz gol atmayan ve galibiyeti bulunmayan Göztepe’ye konuk olacak

 

 

Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında bugün deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Karşılaşmada Yankaya'nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Abdullah Özkara yaparken mücadelenin 4. hakemi  Yalçın Taşkınfurat olacak. Karşılaşmada VAR koltuğunda Volkan Bayarslan, AVAR koltuğunda ise  Kadir Sağlam oturacak.

YANKAYA İLE 13. MAÇ

Konyaspor Özgür Yankaya yönetiminde toplamda 16, Süper Lig’de 13. maçına çıkacak. Yankaya’nın  Süper Lig’de yönettiği 12 maçta Yeşil-beyazlılar; 3 galibiyet, 2 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. yankaya Konyaspor’un en son 5 Mayıs 2018 tarihinde Karabükspor’u deplasmanda Karabükspor’u 1-0 yendiği maçı yönetmişti

11 MAÇTIR YENİLMİYOR

Konyaspor Süper Lig’de oynadığı son 11 maçını kaybetmedi. En son geçtiğimiz sezon 7 Nisan 2019 tarihinde Başakşehir’e deplasmanda 2-0 yenilen yeşil-beyazlılar bu maçtan sonra oynadığı 11 maçta 2 galibiyet, 9 beraberlik aldı. Konyaspor’un bu süreçte yendiği takımlar Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Denizlispor oldu. Her iki galibiyetin deplasman maçlarında elde edilmesi dikkat çekti.

GÖZTEPE KAZANAMADI

GOL ATAMADI

Göztepe bugünkü karşılaşma öncesi ligde galibiyeti bulunmayan 4 ekipten biri olarak dikkat çekiyor. İzmir ekibi Süper Lig’de ve Avrupa’nın 5 büyük liginde gol atamayan tek takım durumunda bulunuyor. Yukatel Denizlispor ve Çaykur Rizespor ile berabere kalan Göztepe, 5. haftaya 2 puanla ve averajla 16. sırada girdi.

KAZANIRSA TIRMANACAK

Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmayan 4 takımdan biri olan Konyaspor ekip 6 puan ve averajla 9. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar bugünkü maçı kazanırsa ilk 5 içerisinde kendine yer bulacak.

BAJİC 100. MAÇINA ÇIKACAK

Bu akşamki maçla birlikte Konyasporlu Riad Bajic, Süper Lig’de 100. maçına çıkacak. Boşnak futbolcu Süper Lig’de Konyaspor’un yanısıra Medipol Başakşehir maçlarında forma giymişti.

Etiketler :