Konyaspor-Galatasaray Maçı Biletlerine Yine Yüksek Tarife

Konyaspor-Galatasaray Maçı Biletlerine Yine Yüksek Tarife

Süper Lig'in kıran kırana mücadelesi için Konyaspor ve Galatasaray taraftarları, yerinizi şimdiden ayırın! Detaylar haberimizde.

Süper Lig'in nefesleri kesen 38. haftasında, Konyaspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. 26 Mayıs Pazar günü, saat 19.00'da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşecek bu kritik karşılaşmanın biletleri, 22 Mayıs Çarşamba günü (bugün) saat 15.00'den itibaren satışa çıkacak. Taraftarlar, heyecanı yerinde yaşamak için Passo üzerinden biletlerini temin edebilirler.

Bilet Satış Detayları

Konyaspor ve Galatasaray taraftarları için bilet edinme süreci oldukça kolay! Ancak unutulmaması gereken birkaç önemli detay var. Öncelikle, 7 yaş ve üzeri tüm çocuklar için Passolig ve bilet zorunludur. Konyaspor yönetimi, velilerin 7 yaş altı çocuklarını stadyuma getirirken çocukların kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlatıyor. Bu önlem, stadyum turnikelerinde sorunsuz bir giriş sağlamak için alınmıştır.

Detaylı bilgi ve bilet satın alma işlemleri için http://passo.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Passo gişelerini tercih edebilirsiniz.

İŞTE KONYASPOR - GALATASARAY MAÇININ BİLET FİYATLARI

bslet.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.