Konyaspor Fenerbahçe maçından ilginç notlar

Konyaspor Fenerbahçe maçından ilginç notlar

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi

MAÇTAN NOTLAR

42 BİN KİŞİLİK KORO

42 bin kişilik statta taraftarlar tribünleri doldururken, çok az sayıda koltuğun boş kaldığı gözlendi.

FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Karşılaşmadan önce ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli oyunculara taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar oyuncuları tiribünleri çağırarak alkışlarla destek verdi. Atiker Konyasporlu oyuncular da taraftarları tarafından alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi Konya Büyükşehir Stadyumu’nda polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Taraftarlar üstleri aranarak içeriye alındı. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.

FİLİSTİNLİ MUHAMMED MAÇI İZLEYENLER ARASINDA

İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp daha sonra bırakılan down sendromlu Filistinli Muhammed, Atiker Konyaspor'un davetlisi olarak şehre geldi. Kulüp yöneticileri tarafından Mevlana Müzesi'nde gezdirilen Muhammed daha sonra Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçını izlemek için stada geldi.

KUDÜS KOREOGRAFİSİ

Atiker Konyaspor tribünlerinde Kudüs temalı dev koreografi yapıldı. Koreografi de Selaaddih Eyyübi'nin atın üzerinde olduğu koreografi de küçük bir çocuğun bir elinde Türk bayrağı diğer elinde ise Filistin bayrağı olduğu görüldü. Ayrıca taraftarlar tarafından açılan diğer pankartta, 'Kudüs yeni Selaaddin'ler bekler' yazısı yer aldı.