Konyaspor, Fenerbahçe maçında yürekli oynayacak

Konyaspor, Fenerbahçe maçında yürekli oynayacak

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe’yle karşılaşacak Torku Konyaspor’da zorlu maçın hazırlıkları sürüyor.

Fenerbahçe ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Geçen hafta Fenerbahçe’nin kaybetmesi maçı onların çok daha coşkulu oynamasını sağlayacak. Biz de disiplinli ve oturmuş bir takımız. İstanbul’da güzel bir maç oynayacağız. Yürekli ve karakterli bir oyun sahaya koyacağız. Bu şekilde bir maçın daha hazırlığına başladık. Fenerbahçe sahasında her zaman kazanmak için oynar. Zor bir maça gidiyoruz. Kolay maç olmayacak. Ama defalarca oynadık. Nasıl oynayacağımızı biliyoruz. İnşallah istediğimiz oyun planını sahaya yansıtıp beklediğimizi sonucu alıp dönebiliriz. Ama zor bir maç olacak" şeklinde görüş belirtti. Takımın iç sahada ve deplasmanda her maça galibiyet için çıktığını ancak bazı sebeplerden dolayı SAİ Kayseri Erciyesspor maçında bunu başaramadıklarını ifade eden Bakkal, Fenerbahçe maçında yürekli ve karakterli bir oyun ortaya koyacaklarını herkesin bilmesini istedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

SAİ Kayseri Erciyesspor maçında iki devreli bir görüntü çizdiklerini ifade eden Bakkal, "İlk yarıda oyuna iştahlı başlayan, iyi oynayan ve golü bulan taraftık. İki yarıda rakibimizin baskılı oyununa karşılık veremediğimiz anda kalemizde golü gördük. Futbolda bu tür sonuçlar alınabiliyor. Biz iç sahada deplasmanda her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maçta bunu başaramadık. Her şeye rağmen takımımızı destekleyen örnek taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
 

SAKAT OLARAK DJALMA VE HASAN KALDI

Sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren teknik direktör Mesut Bakkal, "Marica’nın biraz problemi vardı ama ameliyata gerek görülmedi ve tekrar sahada olacak. Uğur İnceman iyileşti. Sadece Hasan Kabze ile Djalma kaldı. Onlar da milli takım arasından sonra aramıza dönecekler" diye konuştu