Konyaspor  Fenerbahçe maçı öncesi yemekte buluştu

Konyaspor Fenerbahçe maçı öncesi yemekte buluştu

Konyaspor Fenerbahçe maçı öncesinde yemekte bir araya geldi

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mesut Bakkal, antrenörler ve oyuncular Fenerbahçe maçı öncesinde Konya Büyükşehir Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurantta verilen yemekte bir araya geldi.


Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "İçerisinde bulunduğumuz Konya Büyükşehir Stadyumu kulübümüze, şehrimize ve bu şehirde yaşayan herkese ayrı bir hava kattı. Bu güzel stadyumla birlikte Konya'mızda futbol kültürünün oluştuğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Stadyumumuzun açılış maçında Balıkesirspor'a karşı alınan galibiyete ne kadar sevindiysek SAİ K.Erciyesspor karşısında alınan beraberlik nedeniyle kaybedilen puanlara da üzüldük. Ama böyle sonuçlar futbolun içerisinde var. İnşallah bundan sonra sahamızda oynadığımız maçları kazanarak burada önemli başarılara imza atacağız. Bu konuda size ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Konya şehir olarak bundan sonra da takımıyla, elde edeceği başarılarla, taraftarıyla örnek olacak" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçında teknik heyete ve oyunculara başarılar dileyen  Şan, "Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek bizlere ve camiamıza ikinci bir bayram sevinci yaşatacağınız konusunda sizlere inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.  

45.jpgasdgatgtgrt.jpgsadfsg.jpgqwett.jpgsdgs.jpgtttt.jpgwet.jpgqwerqwet.jpg

asdgg.jpgasdgatgtgrt-001.jpgsdgs-001.jpgfsdfsa.jpg