Konyaspor evinde 7 maçtır yenilmiyor

Konyaspor evinde 7 maçtır yenilmiyor

Kayserispor maçında alınan galibiyet, Konyaspor’u sahasında 10 maçtır kazanmayan takımdan 7 maçtır yenilmeyen takım durumuna çevirdi

 

Milli maç arası dönüşü Süper Lig’in 8. haftasında B. Y. Malatyaspor’u ağırlayacak İH Konyaspor, mücadeleye evinde 7 maçtır yenilmeyen takım oalrak çıkacak. Lig’in 6. haftasında Kayserispor’u 2-1 yenen İH Konyaspor’da yeni bir seri başladı. Maça sahasında 10 maçtır kazanamayan istatistiği ile çıkan yeşil-beyazlılarda son dakika golüyle gelen galibiyet negatif bakışlı istatistiği pozitif bakışlı istatistiğe döndürdü. Konyaspor bu galibiyetle birlikte evinde 7 maçtır yenilmeyen takım istatistiği ön plana çıktı. En son evinde geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor’a yenilen yeşil-beyazlılar sonra oynadığı 6 maçta da rakipleriyle berabere kalmıştı.

DENİZLİSPOR GALİBİYETİ DE

BENZER ŞEKİLDE DEĞİŞTİRMİŞTİ

Süper Lig’de 2 hafta önce Denizlispor karşısına “6 maçtır kazanamayan takım” istatistiğiyle çıkan Konyaspor’da alınan galibiyet istatistiği değiştirmiş ve yeni unvan “11 maçtır yenilmeyen Konyaspor”  olmuştu. 11 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgi ile sona ermişti.

MALATYA MAÇINDA 8’E ÇIKACAK

Konyaspor, 21 Ekim Pazartesi günü karşılaşacağı Y. Malatyasopor maçını kazandığı e n kötü berabere kaldığı takdirde seri 8 maça çıkacak. Yeşil-beyazlılar evindeki bu istatistiği ne kadar sürdüreceği ilerleyen maçlarda kendini gösterecek.  Süper Lig’de son şampiyon Galatasaray halihazırda evindeki 39 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. Evinde Antalyaspor’a yenilen Fenerbahçe ise 15 maç sonra evinde yenilgiyle tanıştı.  

 

Konyaspor’un evindeki son 8 maçı

LEFTER KÜÇÜKANDONYADİS SEZONU

(M)      Konyaspor      0-2       Ç. Rizespor 

(B)       Konyaspor      1-1       DG Sivasspor 

(B)       Konyaspor      0-0       Galatasaray 

(B)       Konyaspor      2-2       Trabzonspor 

(B)       Konyaspor      0-0       Akhisarspor 

CEMİL USTA SEZONU

(B)       Konyaspor      0-0       Ankaragücü 

(B)       Konyaspor      2-2       Antalyaspor 

(G)       Konyaspor      2-1       İM Kayserispor

Etiketler :