Konyaspor, Emre için 250 bin Euro’yu gözden çıkardı

Konyaspor, Emre için 250 bin Euro’yu gözden çıkardı

Torku Konyaspor, Boluspor’un genç sol kanat oyuncusu Emre Kılınç ile görüşüyor. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir antrenörlerine izlettiği oyuncu için 250 bin Euro’yu gözden çıkardı

Gelecek sezon için nokta transferler yapmak için kolları sıvayan Torku Konyaspor transfer komitesi, geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor. PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da forma giyen 1994 doğumlu sol kanat oyuncusu Emre Kılınç, ekibimizin radarında. Boluspor’da 5 sezondan beri forma giyen Emre, 3 sezon önce temsilcimizin dikkatini çekti. Farklı tarihlerde Torku Konyaspor scout ekibini oyuncunun maçlarını izlemeye gönderen transfer komitesi, gelen olumlu rapor sonrası yıldız futbolcuyu transfer etme kararı aldı.

KOCAMAN, ONAY VERDİ
Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman’ın da onay verdiği futbolcu için yeşil-beyazlı yönetim, Boluspor yöneticileriyle pazarlık masasına oturdu. Emre Kılınç için 250 bin Euro’yu gözden çıkartan Torku Konyaspor, kırmızı-beyazlı takımla dirsek temasını sürdürüyor. Boluspor formasıyla 117 maça çıkan Emre Kılınç, bu maçlarda 21 kez gol sevinci yaşadı. Birçok Süper Lig takımının transfer listesinde yer alan genç oyuncunun Torku Konyaspor’a gelmek istediği öğrenildi. Bu arada Boluspor eski başkanı Savaş Abak, kulübün kongresinde yaptığı açıklamada Emre Kılınç'ı Konyaspor'un istediğini 250 bin EURO teklif ettiğini doğruladı. 
memleket.com.tr