Konyaspor, dış dünyaya kapandı

Konyaspor, dış dünyaya kapandı

Atiker Konyaspor, milli arayı basına ve taraftara kapalı çalışarak değerlendiriyor. Milli takımda 7 oyuncusu bulunan Aykut Kocaman, talebelerine savunma- hücum varyasyonlarını ezberletiyor

Spor Toto Süper Lig’e 1 haftalık verilen milli arayı temsilcimiz Atiker Konyaspor, 2 günlük iznin ardından sürdürmeye devam ediyor. Önceki gün Kayacık Tesisleri’nde çalışmalarına start veren yeşil-beyazlılar,   dün ise basına ve taraftara kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. Yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile hazırlık maçına çıkacak ekibimiz, bugün taktik bir çalışma daha yapacak. Bu sezonda savunmada SOS veren Anadolu Kartalı, çalışmalarını takım savunmasına yönelik ağır çalışmalar yaparak sürdürüyor. Bu sezon çıktığı 7 resmi maçta 9 gol yiyen ekibimizde kırmızı alarm verilmiş durumda.

KOCAMAN, KOLLARI SIVADI
Tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, her maç gol yiyen takımının kalesini gole kapatabilmesi için kolları sıvamıştı. İlk olarak işe savunmanın tandemini değiştirerek başlayan Kocaman, geçen hafta oynanan Adanaspor maçında Ali Turan’a kesik atmış ve Selim’e şans vermişti. Vukovic ile iyi bir ikili olan Selim Ay, hocasından ve izleyenlerden tam not almıştı. Adanaspor maçında kalesini gole kapatan ve 1-0 galip gelen Kartallarda moraller yerine gelmişti. Gelecek hafta deplasmanda oynanacak Başakşehir maçında savunmanın göbeğini Vukovic – Selim ikilisiyle oluşturmayı planlayan Aykut Kocaman’ın takımın gol yeme hastalığına çare olması bekleniyor. 
Veli Özkan / memleket.com.tr