Konyaspor, Bülent Yıldırım’la bu sezon 5. maçına çıkacak

Konyaspor, Bülent Yıldırım’la bu sezon 5. maçına çıkacak

Yeşil-beyazlılar; Bülent Yıldırım’ın bu sezon 2’si kupa, 2’si ligde olmak üzere yönettiği 4 maçta, 1 galibiyet, 1 yenilgi, 2 de beraberlik aldı

 

Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 22 Nisan Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak Atiker Konyaspor-Kasımpaşa maçına Bülent Yıldırım’ı atadı. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Yusuf Bozdoğan yaparken, maçın dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç olacak.

BU SEZON 5. KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Bu sezon 2’si kupada 2’si ligde olmak üzere Atiker Konyaspor’un 4 maçında görev yapan Bülent Yıldırım, pazar günkü Kasımpaşa maçında, yeşil-beyazlıların 5. kez maçını yönetecek. Yıldırım, Atiker Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda sahasında Trabzonspor’u 1-0 yendiği ve Galatasaray’la 2-2 berabere kaldığı mücadelelerde düdük çaldı. Bülent Yıldırım, Süper Lig’de ise; yeşil-beyazlıların ligin ilk devresinde sahasında Antalyaspor’la 1-1 berabere kaldığı ve yine sahasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 yenildiği maçları yönetti.