Konyaspor başkanını seçiyor

Konyaspor başkanını seçiyor

Atiker Konyaspor olağanüstü kongresi bugün gerçekleştirilecek. Kongrede; Zeki Çimen, Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk olmak üzere 3 adayın listesi yarışacak

 

Konyaspor’un yeni başkanı belli oluyor. Atiker Konyaspor olağanüstü genel kurulu bugün Ramada Otel’de gerçekleştirilecek. Kongrede Zeki Çimen, Mustafa Oral ve Hilmi Kulluk’un listeleri yarışacak. Bugünkü toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre19 Haziran 2018 Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Ancak yeni başkanın bugünkü kongrede seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

DELEGE YAPISI DEĞİŞSİN

Konyaspor’a gönül vermiş futbolseverler ve Konya halkı yeni yönetimden öncellikle şeffaf bir yönetim bekliyor. Diğer en önemli beklenti ise delege yapısının ele alınması ve Konya halkının Konyaspor yönetimine en geniş şekilde katılımını sağlayacak üyelik sisteminin hayata geçirilmesi. Bunun için aidatların düşürülmesi ve kampanya yapılması.

HESAPLAR İNCELENSİN

Yeşil-beyazlı camiaya gönü verenler; yeni stat, sponsorluk gelirleri, artan yayın gelirleriyle birlikte ekonomik açıdan ciddi paraların döndüğü kulüp haline gelen Konyaspor’da, paranın yönetimiyle ilgili hesap verme sorumluluğuyla hareket eden bir yönetim istiyor. Konya halkı özellikle çok ciddi iddiaların ortaya atıldığı geçmiş yönetimdeki hesaplarının incelenmesini talep ediyor.

YAKLAŞIK 190 DELEGE VAR

Atiker Konyaspor’un bugünkü olağanüstü genel kurulu öncesi Konyaspor’da yaklaşık 190 delege bulunuyor.  En son genel kurulda 128 delegenin oy kullandığı öğrenilirken bugünkü kongrede katılımın daha fazla olması bekleniyor.

 

OLAĞANÜSTÜ KONGRE GÜNDEMİ

1. Yoklama ve Toplantının açılışı

2. Başkanlık divanının oluşumu (1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 1 Sekreter Seçimi)

3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması

4. Başkanlık Divanına tutanağı imza yetkisinin verilmesi

5. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ve mali tabloların okunması, değerlendirilmesi ve ibrası

6. Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, değerlendirilmesi ve ibrası 

7. Tahmini bütçenin okunması, değerlendirilmesi ve kabulü

8. Tüzük tadilatı

9. Yönetim Kurulu Başkanı (Kulüp Başkanı) ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil ve yedek üyelerinin seçimi

 

 

OY PUSULASI RENGİ

1- Yeşil                  Zeki Çimen

2- Beyaz                Hilmi Kulluk

3- Sarı                    Mustafa Oral

 

KONUŞMA SIRASI

1- Mustafa Oral

2- Hilmi Kulluk

3- Zeki Çimen

Etiketler :