Konyaspor, Amatörü şaha kaldıracak

Konyaspor, Amatörü şaha kaldıracak

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da Başkanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıya Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Amatör Spor Kulüplerinin başkanları, basın mensupları ve Atiker Konyaspor’dan ve pilot takım Anadolu Selçukspor'dan temsilciler katıldı. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın amatör kulüplerle ilişkilerin geliştirilmesi ve geçmişten bugüne gelen sorunların bir an önce giderilmesine yönelik telkinleri neticesinde kulüp başkanlarıyla bir araya gelen Futbol Gelişim Akademisi Koordinatörü Cihan Önal,  Menajer Taner Ay, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Abdurrahman Baysangur ve Anadolu Selçukspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Bülent Yaldır görüşmelerden memnun ayrıldı.

AMATÖRLERE TAM DESTEK  
Buna göre, alt yapıya önem veren ve bütün kategorilere katılan takımlara Atiker Konyaspor Futbol Okullarından futbolcu ile antrenör desteği sağlanacak. Antrenörler Atiker Konyaspor uhdesinde bulunacak, ancak Amatör Spor Kulüplerinin altyapı takımlarını çalıştıracak. Atiker Konyaspor, daha sonra bu kulüplerden futbolcu istediğinde, kulüplerin ilk tercihi Konyaspor olacak.  Atiker Konyaspor ise futbolcu transferlerinde kulüplere hem malzeme desteği hem de maddi destek sağlayacak. Antalya’da gerçekleşen Amatör Spor Kulüpleri Başkanlar Toplantısı’nda yapılan görüşmeler sonrasında kulüp başkanları Atiker Konyaspor yönetiminin attığı adımlar için memnuniyetlerini ifade ederken, başta Başkan Ahmet Şan olmak üzere projeyi hayata geçirenlere teşekkür etti.