Konyaspor- Alanyaspor: 0-1

Konyaspor- Alanyaspor: 0-1

Konyaspor Alanyaspor'la yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti

2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarının ilk etabını Bolu'da tamamlayan Konyaspor kampın son gününde ilk hazırlık maçında Alanyaspor ile karşılaştı. Koru Otel Sahası'nda oynanan karşılaşmaya yeşil beyazlılar Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Filipovic, Jonsson, Bajic, Milosevic, Savaş Polat, Alper Uludağ, Ali Çamdalı, Opanasenko, Mücahit Can Akçay 11'i ile karşılaşmaya başladı.

2. YARI FARKLI TAKIM

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda pozisyonlara girse de ilk yarı golsüz tamamlandı. Konyaspor, ikinci yarıda Ertuğrul, Nejc Skubic, Selim Ay, Kadir Kaan, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Ali Yaşar, Ömer Ali Şahiner, Erdon Daci ve Riad Bajic’den oluşan kadrosuyla sahada yer ald. Yeşil-beyazlılarda son oyuncu değişikliği 79.dakikada Riad Bajic’in yerine Ali Karakaya’nın girmesi ile gerçekleşti.

REK GOL TAHA’AN GELDİ

 Karşılaşmada skoru tayin eden isim Alanyasporlu Taha Yalçıner oldu. Tecrübeli futbolcu maçın 76'ncı dakikasında attığı golle takımını öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Alanyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy ve 1922 Konyaspor yöneticileri de izledi.

konyaspor-maglup-(1).png 

konyaspor-maglup-(2).png

konyaspor-maglup-(3).png