Konyaspor, Alanya'da çalıştı

Konyaspor, Alanya'da çalıştı

Atiker Konyaspor, Galatasaray maçı sonrası gece geç saatlerde özel uçakla gittiği Alanya’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 11 Şubat Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, gece geç saatlerde özel uçakla gittiği Alanya’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana Galatasaray ZTK çeyrek final rövanş maçının ilk dakikalarında aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyunu terk eden ve aynı sarı kart cezalısı olduğu için Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek olan Ferhat Öztorun dışında tüm oyuncular  katıldı.

Galatasaray ZTK çeyrek final maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular koşu ve yenileme çalışması ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncuları koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda çabukluk çalışması yaptı.

Yeni transferlerden Volkan Şen’in de tamamında takımla birlikte çalıştığı antrenman pas ve şut çalışması ile tamamlandı.

kny_9662.jpg

kny_9685.jpg

kny_9726.jpg

kny_9591.jpg