Konyaspor 97 yaşında

Konyaspor 97 yaşında

Yeşil-beyazlılar 97 yaşına girmenin gururunu yaşıyor.

 

Türk futbolunun önemli takımlarından Konyaspor 97. yaşında. Yeşil-beyazlılar 97 yaşına girmenin  gurunu yaşıyor. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk yönetim kurulu adına yayınladığı mesajda camianın 97. yaş gününü kutladı.

Kulluk,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Büyük Konyaspor Ailesi

Ulu Çınar Konyaspor’umuzun 97. yaş gününü büyük bir gurur, onur ve sevinçle kutluyoruz. İlk başkanımız Süreyya Ege Bey ve arkadaşlarını ayrıca ahirete intikal eden bütün Konyasporluları rahmetle, minnetle anıyoruz. 1922’den bugüne zaman zaman çeşitli badireler atlatılmış olsa da artık bugün geldiğimiz noktada temelleri çok daha sağlam bir spor kulübü hüviyetinde olduğumuzu güçlü ifadelerle söylememiz mümkün. Bu yüzden kulübümüzle camiamızla gurur duyuyoruz. Yüz yıllık tarihimize katkı sağlayan, herkese teşekkür ediyoruz.

KONYA’NIN DÜNYAYA AÇILAN MARKASI

Ancak şu unutulmamalı ki; Konyaspor hiçbir zaman sadece bir spor kulübü olmamıştır. Şehrimizin dünyaya açılan en büyük markası olan Konyaspor’umuz bu misyonu ilelebet sürdürmeye kararlıdır.

Bu onurlu görevi yönetim kurulu arkadaşlarımızla devraldığımız günden beri tek düsturumuz almaktan çok vermek ve bize emanet edilen bu kulübü layık olduğu yere taşıma gayreti olmuştur. Dün ve bugün yaptıklarımızın tamamı kısa vadede Süper Lig’in zirvelerinde yer almak, vizyon kazandırmak, marka değerini artırmak “Konyaspor Gerçeğini” hafızalara silinmeyecek bir şekilde kazımak ve taraftarlarımızın yüzünü güldürmek üzerinedir.

KONYASPOR’UMUZUN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZACAĞIZ

Sevgili Konyasporlular; 100. yaş günümüzü kutlamaya artık çok az kaldı. Bu nedenle çok daha güçlü bir Konyaspor için, içeride ve dışarıda her platformda enerjimizi zayıflatacak, birliğimizi beraberliğimizi bozacak her türlü adıma karşı saflarımızı bundan sonra daha da sıklaştırmak zorundayız. Bugün biz varız. Yarın ise bu şerefli görevi başka arkadaşlarımız devralır. Esas olan Konyaspor’umuzun varlığının ve mevcudiyetinin devam etmesidir. Bunu hep birlikte başaracağız. Türk Futbol tarihine Konyaspor’umuzun adını altın harflerle yazacağız. Yönetimde, tribünde, sahada tek nefes tek ses olacağız. İnanırsak, gerçekten inanırsak muhakkak başaracağız.

Nice doğum günlerini birlikte büyük bir heyecan, büyük bir aşk ve sevgiyle kutlayabilmek ümidiyle...

Doğum Günümüz Kutlu Olsun...!

 

 

Etiketler :