Konya’nın taze kuruyemişçisi  Çıtır Leblebi

Konya’nın taze kuruyemişçisi Çıtır Leblebi

35 yıldır Konyalılara güvenilir hizmet veren Mustafa Çıtır Leblebici Kuruyemiş dükkanı, birbirinden kaliteli ve bol çeşitli ürünleriyle müşterilerin takdirini toplamaya devam ediyor

Tarihi Bedesten Çarşısında 1985 yılından bu yana kuruyemişçilik yapan Mustafa Berkfide, dükkanındaki çeşitlilik ile  müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Konya’nın önde gelen Kuruyemiş dükkanlarından Çıtır Leblebici 33 yıldır taze ve  kaliteli ürün hizmeti yapıyor. 

img_0740.jpg

Çıtır Leblebici Kuruyemiş işletmecisi Mustafa Berkfide, dükkanında kuruyemişe ait bin bir çeşit bulunduğunu söyleyerek yollarına devam ettiklerini dile getirdi. 33 yıldır Konyalıların hizmetinde olduklarını yineleyen Berkfide, “Kuruyemiş olarak Konya’nın önde gelen işletmecilerinden birisi olmayı başardık. Bu başarımızı taze ve kaliteli yemiş satarak ortaya çıkardık. Bunun yanında güvenilirliğimizin de payı büyük oldu” dedi.

img_0733.jpg

BİNLERCE ÜRÜN BİR ARADA

Bedesten Çarşısı içinde 2 ayrı şube olarak faaliyet gösteren Çıtır Leblebici Kuruyemiş dükkanında onlarca ürün bulunuyor. Kuruyemiş ürünlerinin yanında çikolata, şekerleme, taze çekilmiş kahve, hediye paketleri, ve kız isteme tepsileri bulunuyor.

img_0723.jpg

AYNI KALİTEYİ 33 YILDIR ÇIKARIYORUZ

Çıtır Leblebici olarak yaptıkları işin güvenilir olmasının başta geldiğini söyleyen Mustafa Berkfide, kuruyemiş alınırken dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı. Kuruyemiş ürünlerinin çok beklemiş olmaması gerektiğini söyleyen Berkfide, “Kuruyemiş alınırken taze olmasına dikkat edilmeli. Müşteriler alacağı her ürünü yerinde denemeleri gerekiyor. bunun yanında rengi ve tadının da taze olduğunu anlamaları lazım. Bazı kuruyemişler taze olmayabilir. Bu durum zehirlenmelere neden olabilir. Bunun için kuruyemiş ürünlerinde güvenilir ve bilindik yerlerden alişveriş yapılması gerekiyor” dedi. Servet R. Çolak – Memleket