Konya'nın 5A sınıfı konut projesi "Dilek Garden" tanıtıldı

Konya'nın 5A sınıfı konut projesi "Dilek Garden" tanıtıldı

Ali Dilek İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek, Dilek Garden ile ilgili bilgiler vererek, “132 daire 18 iş yerinden oluşan bu projemiz, Beyşehir Çevre Yolu'na komşu konumu ile şehrin merkezinde. Tam donanımlı bir yaşam alanı” dedi

 

 

 Konya'nın 5A sınıfındaki ilk konut projesi, “Dilek Garden”'ın Dedeman Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Ali Dilek İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek'in yanı sıra Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, KOMÜT üyeleri, müteahhitler ve inşaat sektörünün tanınmış isimleri katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan, Ali Dilek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek "Tanıtım çalışmalarının ardından daha proje detaylarını bile açıklamadan yoğun bir ön talep aldık. bu bizim için mutluluk verici "dedi. Dilek, Dilek Garden'in Beyşehir Çevre Yolu'na komşu lokasyonu ile hastanelere, okullara, alışveriş merkezlerine daha yakın olmayı vaat ettiğini belirtti. Dilek, “Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detayları ile Dilek Garden yaşama taze bir soluk getiriyor. 7 daireye özel olarak sunulan teras konseptiyle de ailelere teraslarında açık havanın keyfini çıkaracakları özel alanlar sunuyor” şeklinde konuştu.

Dileklerin gerçekleşme zamanının geldiğini hatırlatan Ali Dilek, “Gelecekle ilgili hedeflerinizin, isteklerinizin ve dileklerinizin yerine getirilebilmesi için Konya'nın ilk ve tek 5A sınıfındaki projesi Dilek Garden'i sizlerle buluşturuyoruz” diye konuştu. Ali dilek daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Dilek Garden, tüm ayrıntıları titizlikle düşünülen, mimari detayları ile insanların rahatı ve mutluluğunu ön planda tutacak şekilde planlanan bir yaşam alanı. 132 daire 18 iş yerinden oluşan projemiz Beyşehir Çevre Yolu'na komşu konumu ile şehrin merkezinde. Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detayları ile Dilek Garden yaşama taze bir soluk getiriyor. Projemizin en özel detaylarından biri de 7 daire için her bir daireye özel  160 metrekarelik teras alanı. Bu teras alanını çiçeklerinizi, domatesinizi, biberinizi yetiştirmeniz için, şehrin manzarasına hakim olmanız için, sevdiklerinizle, misafirlerinizle evinizde açık havanın keyfini çıkarmanız için özenle tasarladık. Projemizde her detay, her özellik konforunuz, rahatınız ve mutluluğunuz için planlandı. Daha sonra toplantıya katılan grup örnek dairenin açılışını dualarla yaptılar.

Ferit Hepokur-Memleket

dilek-garden-tanitildi-(2).jpg

dilek-garden-tanitildi-(1).jpg