Konyalı kuaför milli takıma seçildi

Konyalı kuaför milli takıma seçildi

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından yapılan milli berber ve kuaför yarışmasına katılan Emine Okşak, show makyaj kategorisinde 'Savaş ve Barış' temalı çalışmasıyla birinci oldu.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan milli berber ve kuaför yarışması finaline Konya’dan katılan bir kuaför ve yedi berber arasında yer alan Emine Okşak, kuaförlük dalında show makyaj kategorisinde yaptığı tasarımla birinci olarak kupayı Konya’ya kazandırdı.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok yaptığı açıklamada, “Milli takım yarışmalarına Konya’yı temsilen sekiz arkadaşımız katılmıştı. Bu arkadaşlarımızın içinde bir arkadaşımız birinci oldu. Bu yarışmaya bize çok büyük destekleri olan arkadaşlarımızda var. Bunun içerisinde en çok özveriyle bu başarıyı getiren Mine Okşak'a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konya kuaförlerinin kendilerini gururlandırdığını anlatan Baranok,“Yarışmaya katılan arkadaşlarımız özveriyle çok büyük destek sağladılar. Konya'mızı temsilen bir tane milli takımda arkadaşımız var. Teşekkür ediyorum. İnşallah başarıları daim olacak” ifadelerini kullandı.

Konya’ya kupayı kazandıran Kuaför Emine Okşak, 'Savaş ve Barış' temalı bir çalışma sergilediğini, bunun karşılığında da birinci olduğunu söyledi. Okşak, desteklerinden dolayı Konya Berberler ve Kuaförler Odasına teşekkür ederek, "Mankenimin kıyafeti, asker kıyafetiydi. Diğer yüzünü yara bere içinde yaptım. Diğer yüzüne de güzel bir görüntü yaptım. Askerlerimizin kanıyla oluşan Türk bayrağını temsil etmek istedim. Değişik bir çalışma oldu. Rakiplerimin yanında en farklı çalışma benimkiydi” diye konuştu.