Konyalı Kaymakam 'Barış İçin' söyledi...

Konyalı Kaymakam 'Barış İçin' söyledi...

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, 'Barış için çal' projesi kapsamında türkü söyledi.

Beytüşşebap'ta çözüm sürecine destek vermek için 'Barış için çal' projesi düzenlendi. Kaymakamlığın öncülüğünde düzenlenen projenin yönetmenliğini müzik öğretmeni Mustafa Yunal yaptı. Kato Dağı'nda yapılan çekimlerde Kaymakam Mehmet Fevzi Dönmez, hakim Muhammed Emin Güleryüz, savcı Hüseyin Aktürk'ün de aralarında bulunduğu 4 kişi, Aşık Veysel'in 'Çiğdem der ki ben elayım' adlı türküsünü söyledi.

Proje kapsamında hazırlanan klip hakkında konuşan Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, güzel bir projenin ortaya çıktığını söyledi. Dönmez, "İnşallah bu klip sayesinde ülkemizde ve özelikle Beytüşşebap ilçemizde huzur hakim olur. Tüm insanlara barış getirmesini sağlar. Böyle vesilelerle barışın ne kadar güzel olduğuna vesile olur" dedi.

>>>Barış İçin Çal (BEYTÜŞŞEBAP) - ÇİĞDEM DER Kİ BEN ALAYIM - AŞIK VEYSEL

MEHMET FEVZİ DÖNMEZ KİMDİR?

1980 yılında Konya' da doğdu.İlk ve Orta öğrenimini  Konya' nın Çumra ilçesinde tamamladı.1998 Yılında başladığı Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu.2008 Yılında Kaymakamlık Stajına başladı.Staj süersinde Kırıkkale, Delice ve Çorum Boğazkale ilçelerinde Kaymakamlık görevini yürüttü. 2011- 2013 yılları arası Niğde Çamardı Kaymakamlığı görevini yürüttü.Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Ceza Adaleti Ana Bilim Dalında ''Türk Hukukunda Mülki İdare Amiri - Genel İdari Kolluk İlişkileri'' konulu yüksek lisans tezi  2009 yılında yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra İngiltere  Portsmouth Üniversitesi  Public Administration bölümünden  ''Performance Related Pay in the Public Sector'' konulu tez ile yüksek lisansını ''MERIT'' (Üstün Başarı) ile bitirdi.Evli ve 2  çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Dönmez, 20.07.2013 tarih ve 2013/463 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kararname ile Beytüşşebap'a atanmış, halen de İlçe Kaymakamı olarak görev yapmaktadır. memleket.com.tr

Etiketler :