Konya'dan yola çıkan domates yüklü tır Afyon'da karşı şeride geçip devrildi!

Konya'dan aldığı domatesleri salça yapılmak üzere Eskişehir'e götürdüğü öğrenilen tır Afyon'da kontrolden çıkarak karşı şeride geçip devrildi. Tır sürücüsünün yaralandığı, kaza nedeniyle karayolunda trafik tek şeritten sağlandı

Konya'dan yola çıkan ve Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak karşı şeride geçip devrilen domates yüklü tırın sürücüsü yaralandı. Tonlarca domatesin yola saçıldığı, kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre tek şeritten sağlanırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Başkonak köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.Ş., idaresindeki 33RZ110 salçalık domates yüklü tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan domates yüklü tır yol ortasına devrildi

Karşı şeride geçen araç ardından yol ortasına devrildi. Kazada tırın dorsesinde taşıdığı tonlarca domates ise yol dağıldı. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye 112 Acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücü A.Ş.'yi ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Kontrolden çıkan domates yüklü tır yol ortasına devrildi

KONYA'DAN ESKİŞEHİR'E GİDİYORDU

Kaza sonrası karayolunda trafik bir süreliğine tek şeritten sağlanırken, tır sürücüsünün Konya'dan aldığı domatesleri salça yapılmak üzere Eskişehir'e götürdüğü belirtildi.

Kazanın ardından jandarma tarafından başlatılan inceleme sürüyor.

Kontrolden çıkan domates yüklü tır yol ortasına devrildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.