Konya'dan kısa kısa

Konya'dan kısa kısa

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Belediye olarak yeni hastanemizin hemen karşısında 36 yataklı hasta konukevi yaptık. İnşallah bu...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Belediye olarak yeni hastanemizin hemen karşısında 36 yataklı hasta konukevi yaptık. İnşallah bu konukevi, bölge hastanesi statüsüne kavuşan yeni hastanemizin açılmasıyla birlikte buradaki hasta yakınlarımıza hizmet edecek." dedi.

Özaltun, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki Taşköprü Aile Çay Bahçesi'nde, ilçenin genç girişimci iş adamlarıyla düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Özaltun, belediye başkanlığında 4 yılı geride bıraktıklarını belirtti.

"Gerçekten çok zor, çözülmesi mümkün olmayan denilen birçok hizmet ve proje bu dönemde çözüme kavuştu" diyen Özaltun, şöyle konuştu:

"Bugün de genç girişimci iş adamlarıyla burada birlikteyiz. Hem sizin isteklerinizi dinleyeceğiz hem de yapılması gerekenler konusunda ev ödevlerimizi alacağız ve çalışacağız. Sanayici ve çarşı esnaflarımız da zaman zaman bizi davet ediyor. Onlarla da buluşup hasbihal ediyor, taleplerini dinleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla, bu tür davetler nereden gelirse gelsin biz her zaman hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Artık Beyşehir-Konya yolu konuşulmuyor, yeni hastane konuşulmuyor, ne konuşuluyor, içindeki kantin ihalesi konuşuluyor şu anda. Belediye olarak yeni hastanemizin hemen karşısında 36 yataklı hasta konukevi yaptık. İnşallah bu konukevi, bölge hastanesi statüsüne kavuşan yeni hastanemizin açılmasıyla birlikte buradaki hasta yakınlarımıza hizmet edecek."

- Beyşehir'de sazlık yangını

Beyşehir ilçesinde, sazlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir-Akseki karayolu üzerindeki Beyşehir Gölü kıyısında bulunan sazlık alanda henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Yangın ihbarının ardından Güldibi mevkisindeki bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, rüzgarın da etkisiyle daha fazla genişlemeden ekiplerin müdahalesiyle kısa zamanda söndürüldü.

Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı