Konya'dan Karaman'a uyuşturucu sevkiyatı 'Elmas'a takıldı

Konya'dan Karaman'a uyuşturucu sevkiyatı 'Elmas'a takıldı

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, Jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 121 gram esrar ve 56 adet sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, M.S. ve T.G. isimli şahısların Konya'dan Karaman'a uyuşturucu madde getireceği yönünde istihbarat aldı. Hemen harekete geçen KOM ekipleri ile Kazımkarabekir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahısların içinde bulunduğu otomobili ilçe girişinde durdurdu.

Narkotik köpeği "Elmas" ile gerçekleştirilen aramada, araç içerisinde 121 gram esrar ve 56 adet sentetik hap ele geçirildi. Operasyon sonucu, M.S. ve T.G. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslar, haklarında başlatılan adli işlemler için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Karaman'da gerçekleşen bu operasyon, uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele kapsamında önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.