Konya’dan bir başarı hikâyesi

Konya’dan bir başarı hikâyesi

Konya’da 1984 yılında küçük bir etli ekmek dükkânı olarak açılan Cemo Etli Ekmek ve Restaurant, bugün Türkiye’nin en tanınmış etli ekmek yerlerinden birisi olmayı başardı.

Cemo Etli ekmek Konya’da hizmet vermesinin yanında etli ekmeği en çok tanıtan markaların da başında geliyor.

 

 

Cemo Etli Ekmek sahibi Mustafa Karamercan 34 yıl önce başlayan başarı hikâyesini Memleket Gazetesi’ne anlattı. Mustafa Karamercan, “Cemo Restaurant 1984 yılından itibaren kaliteli lezzet anlayışından ödün vermeden, güler yüzlü personeliyle, temiz ve nezih üç restaurantı ile hizmet vermeye devam ediyor.  Cemo Restaurant üstün hizmet anlayışıyla "Çeyrek Asırlık" lezzet kalitesi ve tecrübesiyle de ayrıca Konya’nın gururu oldu. Cemo Etliekmek,  1984 yılında Nalçacı’da 4 kişilik bir ekip ile kuruldu. 1991 yılında Restaurant kültürüne ve markalaşmaya yönelik ilk adımlarını bu tarihte attık. Cemo markasının resmi tescil işlemlerini gerçekleştirdik. 1994 yılında çalışan sayımızı 15 kişiye çıkardık kuruluşumuzun ardından geçen 10 yıllık süre içerisinde Cemo markası Konya'da bilinen bir marka haline geldi. 2006 yılında Konya Meram'da bulunan ikinci şubemizi açtık, ikinci şubemiz ile birlikte çalışan sayımızı iki katına çıkardık. 2008 yılında Cemo markası bu yılda düğün salonu sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Cemo Düğün Salonunun açılışı gerçekleşti. 2010 yılında markamız bu yıllarda çalışan sayısını arttırarak 50 kişiye ulaştırdı. 2011 yılında Cemo Selçuklu Şubesinin açılışı gerçekleşti, kapalı 500 metre kare açık bin metrekare ile Anadolu’nun en büyük alana sahip restaurantları arasında yer aldı. 2012 yılında Cemo restaurantları için et tedariğini kendi bünyesinde çözme kararı aldı. Sadece kendi restaurantları için üretim yapacak Cemo Et Entegre tesisini kurdu. 2016 yılında Markamız bu yıla kadar ulusal anlamda birçok ödüle layık görüldü. Yılın en iyi iftar mekânı, yılın en iyi çorbası, yılın lezzet markası ödülü aldığımız  başarılardan  sadece bir kaçı olduk” şeklinde konuştu.

KALİTEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Cemo Nalçacı, Cemo Selçuklu ve Cemo Meram olmak üzere üç restaurantıyla hizmet verdiklerini söyleyen Mustafa Karemercan, artık aynı kalite ve markayla hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi.  "Konya'da Etli ekmek Cemo'da yenir" sloganı ile hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Karamercan, “Hem Konya mutfağının hem de ülkemizin diğer lezzetli yemekleri ile damak zevkinize hitap etmeye devam ediyoruz. Uzun yılların tecrübeleri neticesinde, dekorasyondan menüye, konseptten lezzete, dünya standartları ve kaliteleriyle yarışacak bir mekân ortaya çıkmıştır” dedi. Ahmet Ünver – Memleket

mustafa-karamercan--(6).jpg