Konya'dan Ankara'ya kampa giden Uğur Sarıkaya gölette boğularak vefat etti

Konya'dan Ankara'ya kampa giden Uğur Sarıkaya gölette boğularak vefat etti

Konya'dan arkadaşları ile kamp yapmak için gittiği Ankara'da Seymenli Gölet'inde oltasını kurtarmak için suya giren Uğur Sarıkaya boğularak hayatını kaybetti. 32 yaşındaki Sarıkaya'nın cansız bedeni 5 saatlik çalışma sonucunda bulunabildi

Konya'dan kamp yapmak için gittiği Ankara'da Seymenli Göleti'nde oltasını kurtarmak için suya girdiği sırada boğulan Uğur Sarıkaya'nın cansız bedeni 5 saatlik çalışma sonucunda bulundu.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi Seymenli Gölet'i mevkiine balık tutmak için Konya Cihanbeyli ilçesinden gelen 11 kişilik arkadaş grubu göl kenarında kamp yaptı. Sabah saatlerinde oltasını kurtarmak için göle giren 32 yaşındaki Uğur Sarıkaya, boğularak vefat etti.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sevk edilen polis, jandarma ve su altı kurtarma ekipleri 5 saat süren çalışmalar sonucunda şahsın cansız bedenine ulaştı.

Konuyla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.