Konya'daki tur otobüsü kazasında ölen Yasemin Özkan'a memleketinde son görev

Konya'daki tur otobüsü kazasında ölen Yasemin Özkan'a memleketinde son görev

Konya'da dün sabah tipi ve buzlanma nedeniyle devrilen tur otobüsünde yaşamını yitiren Yasemin Özkan, İzmir'in Menemen ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi

İzmir'den Kapadokya gezisine giderken dün sabahın ilk saatlerinde Konya-Aksaray karayolunda devrilen tur otobüsünde can veren 6 kişiden biri olan Yasemin Özkan, İzmir'in Menemen ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Tur otobüsü, dün sabah 07.00 sularında Konya-Aksaray karayolunun 47. kilometresinde tipi ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. 2'si sürücü toplam 47 kişinin bulunduğu otobüste 6 kişi hayatını kaybederken, 1'si ağır 41 kişi de yaralandı.

Yasemin Özkan'dan geriye mutlu gezi fotoğrafı kaldı

Kazada yaşamını yitirenlerden Yasemin Özkan için İzmir'in Menemen ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Özkan, Mahkeme Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Törende Özkan'ın eşi Erman, oğlu Çınar Özkan, ailesi ve yakınları gözyaşı döktü. Özkan'dan geriye ise kazada yaralanan eşi Erman Özkan ve arkadaşları ile otobüste çekildiği fotoğraf kaldı.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Konya'daki tur otobüsü kazasında ölen Yasemin Özkan'a memleketinde son görev

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.