Konya'daki imam Hüseyin Çoban ve Mürüvvet Çoban cinayetinde oğullarından şok eden itiraf!

Konya'da evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam Hüseyin Çoban ve eşi Mürüvvet Çoban'ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan oğulları Mücahit Çoban tutuklandı. Zanlının cinayeti itiraf ederek, "Olaya aklım ermedi" diyerek kendini savunduğu öğrenildi

Konya'nın Çumra ilçesindeki evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam Hüseyin Çoban ve eşi Mürüvvet Çoban'ın katil zanlısı olarak gözaltına alınan 26 yaşındaki oğulları Mücahit Çoban tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının cinayeti itiraf ettiği ve, "Olaya aklım ermedi" diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

YAKINLARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, dün Konya'nın Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi'nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, imam olan Hüseyin Çoban (57) ve eşi Mürüvvet Çoban'dan (55) haber alamayan yakınları akşam saatlerinde eve geldiklerinde karı kocayı kanlar içerisinde buldu.

EŞİNDEN BOŞANMIŞ

Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazeleri morga kaldırıldı. Devam eden soruşturmada, çiftin 3 çocuğundan biri olan ve eşinden boşandığı öğrenilen 26 yaşındaki oğlu Mücahit Çoban katil zanlısı olarak jandarma tarafından suç aleti ile gözaltına alındı.

CİNAYET İTİRAFI VE ŞOK EDEN SAVUNMA

Mücahit Çoban'ın ifadesinde anne ve babasını öldürdüğünü itiraf ettikten sonra "Olaya aklım ermedi, nasıl oldu bilmiyorum" diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

Cinayet zanlısı Mücahit Çoban, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.