Konya’da Yazıcıoğlu anıldı

Konya’da Yazıcıoğlu anıldı

Konya'da Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin merhum Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anıldı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Konferans Salonu’nda Muhsin Yazıcıoğlu anısına vefatının 6. yılında anma programı düzenlendi. Programa, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Osman Seçkin, BBP 19. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ökkeş Şendiller, Yazıcıoğlu Ailesinin Avukatı Selami Ekici, Emekli Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Şahin ve partililer katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlatan slayt gösterileri sunuldu. Daha sonra BBP 19. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ökkeş Şendiller, Yazıcıoğlu Ailesinin Avukatı Selami Ekici, Emekli Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Şahin panel için sahneye çıktı.
Panelde ilk olarak konuşan Emekli Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Şahin, “Kişi odur ki yerinde bıraka bir eser, eser bırakmayanını yerinde yeller eser. Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu da eser olarak kıyamete kadar Allah’ın izniyle ayakta kalacak olan zalimlerin korkulu rüyası mazlumların umudu yiğit Alperenleri miras olarak bırakmıştır” dedi.
Daha sonra söz alan Yazıcıoğlu Ailesinin Avukatı Selami Ekici ise dava süreci hakkındaki gelişmeleri anlattı.
BBP 19. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ökkeş Şendiller, “En ücra köşedeki neneyle konuşun, dağdaki çobanla konuşun, hiç bilmediğiniz bir vilayette bir sarı taksiye binin, sizin bu meseleyle yakınlığınızı bilen herkes şunu söyler, ‘yediler adamı’ der çıkarlar. Toplumun yüreğinde bu var. Biz baştan beri bu meselenin suikast olduğunu ilk andan itibaren söyleyegelmiş, bunu yazıp çizmeye çalışmış insanlar olarak bu bizim kırmızı çizgimiz değil. Büyük Birlik hareketinin, bu davaya emek ve gönül vermiş insanlarımızın siyasetten önce meselesinin bu meselenin ortaya çıkması, arkasındaki karanlık noktaların bulunması noktasında olmalıdır. Bu bizim için bir vebaldir” diye konuştu.
Program panelin ardından sona erdi. iha