Konya'da yaya geçidi ihmali ölüm getirdi! Ayşen Söyler hayatını kaybetti, 1 yaralı

Konya'da 44 yaşındaki Ayşen Söyler, akan trafiğe rağmen çevreyolu üzerinden karşıya geçmeye çalıştı. Ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü de yaralandı

Konya’nın Selçuklu İlçesi Beyşehir Caddesi üzerinde bulunan Şefikcan alt geçidi girişinde, Ayşen Söyler ilerideki yaya üst geçidi ve trafik ışıklarına yürümeyerek, akan trafiğe rağmen çevreyolu üzerinden karşıya geçmeye çalıştı.

Alt geçit girişinde karşıdan karşıya geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı 44 yaşındaki Ayşen Söyler, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 1 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

İHMALLER ÜST ÜSTE GELDİ

Kaza, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Çevre Yolu Caddesi'nde karşıya geçmeye çalışırken gelen arabaları fark etmeyen Ayşen Söyler'i Beyşehir Caddesinden Merkez istikametine giden Şerife A. idaresindeki otomobil fark ederek ani fren yaptı. Bunun üzerine arkadan gelen Abdullah A. idaresindeki ticari araç takip mesafesini korumadığı için duramayarak önce otomobile ardından da Ayşen Söyler'e çarptı.

AYŞEN SÖYLER HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan Ayşen Söyler ve otomobilin sürücüsü Şerife A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ağır yaralanan Ayşen Söyler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kaza-ani.jpg

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kazanın gerçekleştiği Beyşehir Caddesinin trafik akışının yoğun olduğu, bu sebeple kazanın gerçekleştiği noktanın biraz gerisinde yaya üst geçidi, biraz ilerisinde trafik ışıkları olduğu, yakın mesafede olan geçitlere yürümeyerek çevre yolu üzerinden karşıya geçmeye çalışan kişiye aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği görülüyor.

Yetkililerden yapılan açıklamada, vatandaşların hem kendi canlarını hem de diğer sürücü ve yayaların canlarını tehlikeye atmamaları için yaya geçitleri ve trafik ışık ve işaretlerini kullanmaya azami özen göstermeleri gerektiği ifade edildi.

kaza-anii.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.