Konya’da Yaşlı Refahı Semineri düzenlenecek

Konya’da Yaşlı Refahı Semineri düzenlenecek

Konya’da Yaşlı Refahı Semineri düzenlenecek ...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, "Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yaşlılar Yılı' ilan ettiği 2019 yılı çerçevesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, yaşlılık ve yaşlılara yönelik çalışmalarına hız verdi." dedi.

 

Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yaşlı Refahı Semineri" Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Seminerde konuşan Koç, yaşlıların yaşam kalitesinin geliştirilmesi ve yaşlı refahının sağlanması konularında bölgesel düzeyde bilinç ve farkındalığın arttırılması amacıyla hazırlanan "Yaşlı Refahı Bölgesel Seminerleri"nin ilkinin Ordu'da başladığını söyledi.

 

Seminerin ikincisinin 18 Temmuz'da Trabzon ilinde gerçekleştirileceği bilgisini veren Koç, "Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından engelli ve yaşlılara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehberlik edici çalışmaların da ele alınacağı söz konusu seminer dizisi Van, Hatay, Mersin, Kocaeli, Konya, İstanbul ve Antalya illeri ile devam edecektir." diye konuştu.