Konya'da 'Yarın için Bugün' toplantısı

Konya'da 'Yarın için Bugün' toplantısı

Savunma sanayinin ve av tüfekleri sektörünün parlayan yıldızı Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi 2019-2023 Stratejik Planı için paydaşları ile buluştu.

2019-2023 stratejik planı kapsamında ilk paydaş toplantısını iç paydaşları ile yapan kooperatif dış paydaşları ile Konya'da 'Yarın için Bugün' toplantısı yaptı.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi özellikle son üç yıldır yakaladığı üretim, satış ve mali işler başarısını sürdürülebilir hale getirmek için stratejik planı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini gösterdi.

konyada-yarin-icin.jpg

Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürü, Savunma Sanayi Müsteşarlığı Daire Başkanı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü, Konya Teknokent Müdürü, Mevlana Kalkınma Ajansı Yetkilileri,Konya MMO Başkanı, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı, Bölge ticaret ve sanayi odaları, tedarikçiler, distribütörler ve kıymetli pek çok paydaşın katıldığı toplantıda Huğlu'nun gelişimi için fikir ve öneriler ortak değerler üzerinden görüşüldü.

Savunma Sanayindeki rolünü arttıran Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi büyüme hızını ve nesilden nesile devam eden başarısını arttıracak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini gösterdi.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tanık, 'Bugün burada yapılan toplantı genişletilmiş bir yönetim kurulu toplantısı etkisinde olmuştur. Momentum Bilgi Transferi ile Nisan ayında başlattığımız danışmanlık sürecinde yaptığımız Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'nin paydaş toplantısı hem av tüfekleri hem de savunma sanayindeki başarılarını çok farklı bir noktaya taşıdığının bir göstergesi olmuştur. Ülkemizi ve bölgemizi tüm Dünya'ya en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımıza süratle devam edeceğiz. Paydaş toplantımıza bizzat katılım sağlayarak gelen; telefon, mail, mektup ile desteklerini bildiren tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. ' dedi.