Konya'da vergi inceleme semineri

Konya'da vergi inceleme semineri

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında Vergi İnceleme Süreçleri ve Mükellef hakları konusunda bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerin...

 Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında Vergi İnceleme Süreçleri ve Mükellef hakları konusunda bilgilendirme semineri düzenledi. 

Seminerin açılışında konuşan Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, inceleme ve mükellef hakları konusunun mesleki hayatlarında sürekli karşılaştıkları konular olduğunu belirtti.

Bu konuyla ilgili Gelirler Kontrolörleri Derneği Başkanı Vergi Başmüfettişi Burhan Düz tarafından seminerde detaylı bilgilendirme yapılacağını ifade eden Turan, şunları kaydetti:

"Bugünkü bilgilendirme seminerimize benzer eğitim faaliyetlerimiz devam edecek. Bilindiği gibi Torba Yasa yürürlüğe girdi. Bununla ilgili de eğitim planlamamız devam ediyor. Bayramdan sonra sizinle eğitim planlarımızı paylaşacağız. Ayrıca Türkiye geneli katılım sağlanan Anadolu Odaları Eğitim seminerimizi de ekim ayında Antalya’da gerçekleştireceğiz. Orada da tarım muhasebesini detaylı şekilde işleme fırsatımız olacak. Ayrıca odamızda da tarım muhasebesi ve diğer mesleki konularda ihtisas kurslarımızı açacağız."

Daha sonra Gelirler Kontrolörleri Derneği Başkanı Vergi Başmüfettişi Burhan Düz, vergi inceleme süreçleri ve mükellef hakları konusundaki sunumunu yaptı. 

Kaynak:Haber Kaynağı