KONYA’DA VAHŞET! SEVGİLİSİNİN BAŞINI TAŞLA EZDİ

KONYA’DA VAHŞET! SEVGİLİSİNİN BAŞINI TAŞLA EZDİ

Konya’da birlikte yaşadığı kadını sokak ortasında döven şahıs, kadının başını taşla ezerek ağır şekilde yaraladı

Olay, saat 13.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Timurtaş sokakta meydana geldi. İddiaya göre, İsmail P.(33) ile birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Gülpınar G.’yi (20) henüz belirlenemeyen nedenden ev içerisinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Gülpınar G. sevgilisinin elinden kurtularak yardım çığlıkları atıp sokağa kaçtı. Genç kadını sokak ortasında yakalayan İsmail P. öldüresiye döverek kadının başına eline geçirdiği taşla vurmaya başladı. Sesleri duyarak dışarı çıkan mahalle sakinleri kadını kurtarmak istedi. Gözü dönen İsmail P. kadına yardım etme çalışan mahalleliye “Bırakın Allahsızlar, sizi de öldürürüm” diyerek tepki gösterdi. Vatandaşların durumu polise ihbar etmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kanlar içinde yerde yatan Gülpınar G. ise çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmail P. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İsmail P’nin çalıntı mal alıp satmaktan poliste kaydı bulunduğu öğrenildi.

"ALLAH RIZASI İÇİN SU VERDİN" DEDİ

Yaşananları görerek polisi arayan mahalledeki çocuklardan biri gördüklerini şöyle anlattı:

"Kadın kocasının elinden kaçıp yardım edin diye bağırıp sokağa çıktı. Kadının seslerini duyan herkes dışarıya çıktı. Adam da kadının arkasından evden çıktı. Adam kadını yakalayarak yere yatırıp vurmaya başladı. Daha sonra kadının başına taşla vurdu. Bayağı bir kan aktı. Mahalleli gelerek ayırmaya çalıştığı sırada adam koşarak kadına bir tekme daha attı. Adamı olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra mahalle halkı kadına ilk yardımı yaptı. Sonra ambulans geldi ve ablayı alarak götürdü. Kadın yerde yatarken, ‘Allah rızası için su verin’ dediğini duydum."

ÇOCUKLARA KOMŞULARI SAHİP ÇIKTI

Annesi hastaneye kaldırılan babası da polis tarafından gözaltına alınan çiftin çocukları 1 yaşındaki Sebahat Meryem P. ile 3 yaşındaki Rabia Su P.’ye komşuları sahip çıktı. Çocuklara su ve süt vererek sakinleştirmeye çalışan vatandaşlar daha sonra Çocuk Şubeye bağlı ekipler gelince çocukları teslim etti. Rabia Su’yun polisin sıcak tavrı karşısında ona sarılarak öpmek istemesi görenleri duygulandırdı.

20140719aw148289_05[1].jpg