Konya'da ÜNİVERSİTELERE DE KAR TATİLİ

Konya'da ÜNİVERSİTELERE DE KAR TATİLİ

Olumsuz hava şartları nedeniyle Konya'da üniversitelere de bir gün kar tatili molası verilecek...

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: Olumsuz hava şartları nedeniyle 26 Kasım 2014 Çarşamba günü Konya merkez ve çevre ilçelerde Üniversitemize bağlı tüm birimlerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. 26 Kasım 2014 tarihindeki vize sınavları ise ileri bir tarihe ertelenmiştir. Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulumuz'da eğitim-öğretim devam edecektir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:  Konya ilinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü bilgilerine de dayanılarak Üniversitemizde 26 Kasım 2014 Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. 26 Kasım 2014 tarihindeki vize sınavları ise ileri bir tarihe ertelenmiştir.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: Yoğun kar yağışı nedeni ile 26-11-2014 Çarşamba günü, Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından bir gün süre ile tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

ÖĞRENCİ KONSEY SEÇİMLERİ

Ayrıca Öğrenci Konsey Seçim Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Çağatay ÜNÜSAN tarafından yapılan açıklamada "Yoğun kar yağışı nedeni ile 26.11.2014 Çarşamba günü, Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından bir gün süre ile tatil edilmiştir. Bu tarihte yapılması planlanan Öğrenci Konsey Seçimleri 03.12.2014 Çarşamba gününe ertelenmiştir" denildi.

Mevlana Üniversitesi RektörlüğÜ'nden yapılan açıklama şöyle: Hava muhalefeti nedeni ile 26.11.2014 Çarşamba günü eğitime ara verilmiş olup tam gün tatil ilan edilmiştir. Akademik açılış törenimiz 27.11.2014 Perşembe günü saat 13:00'a ertelenmiştir. memleket.com.tr

İLGİLİ HABER : KONYA'DA 1 GÜN KAR TATİLİ - TEOG Sınavı yapılacak!!!