Konya’da Tuncay Gök ve Nazan Şahin'in öldürülüp yakıldığı olayın şüphelileri Ankara'da yakalandı

Konya’da Tuncay Gök ve Nazan Şahin'in öldürülüp yakıldığı olayın şüphelileri Ankara'da yakalandı

Konya'da 31 Mayıs'ta yol kenarında iki yanmış ceset bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi Ankara'da gözaltına alındı. Cesetlerin Tuncay Gök ve Nazan Şahin'e ait olduğu tespit edildi

Konya'da 31 Mayıs'ta yol kenarında iki yanmış ceset bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, cesetlerin Tuncay Gök ve Nazan Şahin'e ait olduğu tespit edilirken, olayla ilgili 2 kişi Ankara'da gözaltına alındı.

Konya'nın Kulu ilçesinde 31 Mayıs'ta meydana gelen olayda yol kenarında naylona sarılmış ve yanmış vaziyette bir erkek ile kadın cesedi bulunmuştu. Yapılan çalışmalarda cesetlerin Tuncay Gök (36) ile Nazan Şahin'e (44) ait olduğu belirlenmiş ve jandarma ekiplerince olayın aydınlatılmasına yönelik çalışma başlatılmıştı. Ankara İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, olayın şüphelileri Ç.K. ve F.K. isimli şahısları Mamak'ta yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.