Konya'da teravih sonrası buluşma

Konya'da teravih sonrası buluşma

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iftar öncesi esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Teravih namazı sonrası ise Meram Seyid Harun Tekke Camii'nde Konyalılarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayının bereketini esnaf ve vatandaşlarla paylaşmak için hareketli bir gün geçirdi. İftar öncesinde Nüve İş Merkezi, Kemerli Çarşı ve Demirci İş Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Altay, esnafla bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Şehrin birlik ve beraberlik duygusunun en büyük güç olduğunu vurgulayan Başkan Altay, üretim ve istihdamın şehre katkısını da takdirle karşıladı.

Akşam saatlerinde ise Başkan Altay, Meram Seyid Harun Tekke Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazını camide eda eden Başkan Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ile birlikte Konyalıların Ramazan coşkusuna ortak oldu. Teravih sonrası vatandaşlarla selamlaşarak sohbet eden Başkan Altay, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, sağlıkla Kadir Gecesi'ne ve bayrama kavuşma dileğinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.