Konya’da Tam Yetkili Sendika Yine DİYANET-SEN Oldu

Konya’da Tam Yetkili Sendika Yine DİYANET-SEN Oldu

Diyanet-Sen Konya Şubesi istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları kanunu gereğince her yıl Mayıs ayında sendikaların üye dağılımlarının belirleneceği toplantı 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Konya İl Müftülüğünde yapıldı.

Müftü Yardımcısı M. Lütfi Ketenci’nin başkanlığında yapılan toplantıya Diyanet-Sen ve diğer sendikaların temsilcileri katıldı. İlçe müftülüklerinden gelen üye dağılım tutanakları üzerindeki yapılan çalışma ve kontrollerin ardından sendikaların il geneli üye dağılımları belirlenerek tutanaklar imzalandı.

İstikrarlı ve kararlı çalışmaları ile Diyanet ve Vakıflar çalışanlarından büyük teveccüh gördüklerini ifade eden Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, Diyanet-Sen’in her gün büyümeye devam ettiğini söyledi. Koç, “Geçen yıla oranla %9’luk bir büyümeyle Konya genelinde yetkili Sendikanın değişmeyen adresi yine DİYANET-SEN olmuştur” dedi.

Teşkilatlanma ve üye çalışmalarında büyük emek sarf ettiklerine vurgu yapan Başkan Ali Koç, “Bu yükselişimize katkılar sağlayan İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerimize, işyeri temsilcilerimiz ile Gençlik ve Kadınlar Komisyonumuzun yönetimlerine, ayrıca sendikamıza üye olarak destek veren tüm Diyanet ve Vakıflar Çalışanlarına şükranlarımızı sunar teşekkürler ediyoruz” dedi.