Konya'da sonic patlama paniğe neden oldu

Konya'da sonic patlama paniğe neden oldu

Konya merkezde saat 15.55'de duyulan patlama sesi, şehrin büyük bölümünde hissedildi. Patlama korku ve paniğe neden oldu.

Konya merkezde bugün saat 15.55'te büyük bir patlama sesi duyuldu. Şehrin büyük bölümünde hissedilen patlama, korku ve paniğe neden oldu. Bazı bölgelerde vatandaşlar sarsıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Konya Valiliği, patlamanın sonic patlama olduğunu açıkladı. Valilik açıklamasında, "Saat 15.55'te Konya merkezde duyulan patlama sesi, sonic patlamadır. Uçak veya helikopterin ses hızını aşmasıyla oluşan bu patlama, şehrin büyük bölümünde hissedilmiştir. Patlamada herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır" denildi.

Sonic patlama, bir nesnenin ses hızını aşmasıyla oluşan bir ses patlamasıdır. Bu patlama, nesnenin yarattığı şok dalgasından kaynaklanır. Sonic patlamalar, genellikle uçak veya helikopterlerin ses hızını aşmasıyla oluşur.

Konya'da bugün yaşanan sonic patlama, şehrin büyük bölümünde hissedildi. Patlama, korku ve paniğe neden oldu. Ancak, patlamada herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler