Konya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Konya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Trafikte hatalı sollama yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde trafikte hatalı sollama yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

İddiaya göre, Özkan Seçgin (25) ve Osman Dilber (36), 3 arkadaşıyla Akşehir ilçesindeki restorandan 42 UV 443 plakalı otomobille ayrıldı.

İstasyon Caddesi'ne geldiklerinde Seçgin ve Dilber ile başka bir otomobildekiler arasında hatalı sollama yüzünden tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda silahla vurulan Özkan Seçgin, olay yerinde hayatını kaybetti. Vücuduna kurşun isabet eden Osman Dilber ise Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şüphelilerin beyaz otomobille kaçtığını belirleyen, 50 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Osman E. (49) ve oğlu Mustafa E'yi (18) gözaltına aldı.

Mustafa E'nin emniyetteki ilk ifadesinde, "Trafikte hatalı sollama yüzünden tartıştık. Kırmızı ışıkta beklerken küfürleşme yaşandı. Ben de silahla ateş açtım." dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Mustafa E. tutuklandı, babası Osman E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :