Konya'da Pazar'a Dikkat! Evden Çıkmasanız Daha İyi

Konya'da Pazar'a Dikkat! Evden Çıkmasanız Daha İyi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Yarı Maraton nedeniyle 26 Mayıs Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak ve toplu taşımada değişiklikler yapılacak.

​​​​​Yarı Maraton Güzergahları Trafiğe Kapatılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek 3. Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na katılımcıların ve Konya halkının dikkat etmesi gerekiyor. Yarı Maraton nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak ve toplu taşımada değişiklikler yapılacak.

Toplu Taşımada Değişiklikler Yapılacak

21 kilometrelik Yarı Maraton ve 10 Kilometre Koşusu'nun yapılacağı güzergahlar, yarışların olacağı saatlerde trafiğe kapatılacak. Bu yollar arasında Mevlana Kültür Merkezi önü Kışla Caddesi, Fetih Caddesi, Ankara Caddesi, Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Caddesi bulunuyor.

Halk Koşusu'nun yapılacağı güzergah ise Kılıçarslan Şehir Meydanı önü, Zindankale, Atatürk Caddesi ve Alaaddin Bulvarı'ndan oluşuyor.

Yarı Maraton nedeniyle Kampüs tramvay hattı Hacıveyiszade Camii'nde (Belediye İstasyonu) son bulacak ve Alaaddin Bulvarı'na girmeyecek. Koşu süresince Adliye tramvay hattı seferleri de yapılmayacak.

AÖF Sınavları Selçuk Üniversitesi Kampüsü'nde Yapılacak

Ayrıca AÖF sınavlarının Selçuk Üniversitesi Kampüsü'nde yapılması nedeniyle ek sefer planlaması yapılacaktır.

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler de yarışlar süresince farklı güzergahlar üzerinden hizmet verecektir. Yarışların tamamlanmasını müteakip, maraton parkurlarının araç ve yaya trafiğine açılmasıyla otobüsler mevcut güzergahlarından seferlerine devam edecektir.

Hangi hatların hangi güzergahları kullanacağıyla ilgili bilgiye Konya AKOM sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabiliyor.

Hangi Hatlar Hangi Güzergahları Kullanacak?

toplu-ulasim-maraton-1.jpg

toplu-ulasim-maraton-2.jpg

toplu-ulasim-maraton-3.jpg

toplu-ulasim-maraton-4.jpg

toplu-ulasim-maraton-5.jpg

toplu-ulasim-maraton-6.jpg

toplu-ulasim-maraton-7.jpg

toplu-ulasim-maraton-8.jpg

toplu-ulasim-maraton-9.jpg

toplu-ulasim-maraton-10.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.